Recital med Bolette Roed – Zen 1 KU.BE, Frederiksberg
Fredag d. 1. oktober kl. 17:00
Entre: 150 kr.
Køb billet her

Vi starter festivalen med en rejse gennem blokfløjtens solorepertoire. Bolettes fyldige og farverige klang vil på fornemmeste vis føre os ind i blokfløjtens univers.

Bolette Roed (1979) havde sin anmelderroste debut fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004, og siden da har hendes karriere som solist og kammermusiker ført hende til festivaler overalt i Europa og USA.

Bolette er en sjældent alsidig musiker, som udover det klassiske repertoire også arbejder med improvisation, folkemusik og verdensmusik. Hendes repertoire spænder fra middelalder, over renaissance og barok til helt nykomponeret musik, og hun har en lang række uropførelser bag sig. Som en del af sin naturlige nysgerrighed søger hun konstant at udvide den musikalske legeplads for blokfløjten, og samarbejder med bl.a. DJ’s, improvisations- og jazzmusikere.

Hun har turneret og samarbejdet tæt med barokorkesteret Arte dei Suonatori siden de første gang mødtes helt tilbage i 2004, og har desuden været solist med Concerto Copenhagen, Det Kongelige Kapel, DR SymfoniOrkestret, DR Underholdningsorkestret samt Sønderjyllands Symfoniorkester. Udover dette giver hun jævnligt koncerter med sin trio Alpha, samt med barokensemblerne Elephant House Quartet og Concert Pastoral.