E-mail: mail@blokfloejtefestival.dk

Til dem som ikke kender os, der arrangerer blokfløjtefestivalen, hedder vi Christina Lauridsen og Patri Roa Johansen. Læs mere herunder:

Patri Roa Johansen blev født i Colombia, men voksede op i Danmark. Han er en professionel blokfløjtenist med stor interesse for den latinamerikanske kultur og musik. I øjeblikket er han baseret i Amsterdam, hvor han undervise, spiller børneforestillinger og er med i moderne kunstprojekter.

Patri er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med kandidatopgaven Barokmusik i Colombia? Denne opgave blev tildelt førstepris som årets bedste opgave i 2018. For at dyrke sin passion for ny musik flyttede han til Amsterdam i 2015 for at studere på Conservatorium van Amsterdam. Med sin afslutningskoncert Reconnect demonstrerede han en helt ny profil som blokfløjtenist. Derudover er Patri medstifter på den første blokfløjtefestival i København, der fandt sted 4. – 6. oktober 2019.

Ved siden af hans musikerliv danser han salsa, er drag-king og deltager i queer events og aktivisme.

Christina Lauridsen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som blokfløjtenist og underviser i blokfløjte og musik på Københavns musikskole og Høje Taastrup musikskole.

Som udøvende musiker har hun en forkærlighed for moderne nykomponeret musik og spiller i Duo Oldrup/Lauridsen.

Christina har i mange år undervist på musikskoler, aftenskoler og privat. Her har hun opdaget hvor stort et behov der er for at mødes med ligesindede – især for de voksne amatører. De sidste par år har hun drevet fællesskabet Blokfløjte.dk på Facebook, som er et åbent fællesskab med folk der har interesse i blokfløjten.

Festivalen foregår i KU.BE: Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg 
http://kube.frederiksberg.dk/

Praktiske oplysninger:
KU.BEs cafe The Social

Parkering: Parkeringshuset Byhaven eller efter kl. 18. Der er 2 timers gratis parkering på gruspladsen

Offentlig transport: Flintholm st.