Blokfløjtefestival: Borrowed, not stolen Woodpeckers blokfløjtekvartet 
KU.BE, Frederiksberg
Lørdag d. 5. oktober kl. 19:00
Entre: 150 kr.
Partoutbillet: 250 kr.
Partout gælder til aftenkoncerterne med Woodpeckers blokfløjtekvartet og Late Night Concert samt den efterfølgende Lounge

Køb billetter her
Køb partoutbilletter her

Borrowed, not stolen…

Woodpeckers har sammensat et program med musik fra blokfløjtens storhedstid barokken. På trods af blokfløjtens popularitet findes der overraskende få originale værker for blokfløjteensemble. Det er derfor udfordrende at præsentere et program fra denne periode for fire blokfløjter originalt, så Woodpeckers har lånt værker fra samtidens andre instrumenter, hvilket var meget normal praksis i datiden. 
Værker af Telemann, Vivaldi, Bach og folkemusik fra kvartettens egne hjemlande.

Woodpeckers blokfløjtekvartet er en dynamisk gruppe af musiker, som alle deler samme passion for at fremføre både gammel og ny musik. De mødte hinanden under deres studier hos Dan Laurin ved Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Efter afsluttende diplom eksamener fortsatte de med at spille sammen og med rødder i Sverige, Norge, Danmark og Irland har Woodpeckers vist, at de har noget specielt at byde på. Deres repertoire spænder fra middelalderen frem til i dag med en forkærlighed til barokmusik og nykomponeret musik. De har som mål at præsentere blokfløjten i en helt ny sammenhæng og samarbejder derfor med unge talentfulde komponister fra Skandinavien og Europa for at udvikle blokfløjtens repertoire og udtryksmuligheder.

Woodpeckers har spillet på festivaler som Stockholm Early Music Festival og repræsenteret Skandinavien ved REMA Show case i Portugal, som blev optaget af TV-kanalen Mezzo og sendt både i TV og radio over hele Europa.

Samtlige medlemmer har også profileret sig som vindere og prismodtagere ved internationale konkurrencer og de giver koncerter regelmæssigt rundt om i hele verden. Med programmet “Kvittrande Klanger” har de tourneret med skolekoncerter rundt om i Sverige og Norge og inspireret tusindvis af børn.

http://woodpeckersquartet.com/