Teater

Med musik og følelser
Hvordan påvirker kropssproget dig selv og os andre og musikken

Med musik og følelser / Marit Ernst Bock & Signe Gravlund Thomsen
Søndag den 6. oktober kl. 11:00-13:00

Hvem: Velkomne deltagere er alle blokfløjteelever fra musikskoler, der har spillet mindst en sæson. Ud fra tilmeldingslister deler instruktørerne deltagerne ind i grupper i forhold til alder og spilleniveau.

Hvad: På 2 timer vil Marit og Signe fra Trup den Høje fløjte introducere en masse nye tanker om musik, bevægelse og kropssprog hos deltagerne. Såfremt der er mange tilmeldinger eller stor aldersspænd kan workshoppen blive delt i 2 hold af hver 1 times varighed. Vi skal arbejde dels ud fra et par meget enkle forud indstuderede sange (noder uddeles forinden af egen lærer), dels med et mere improviseret materiale af lyde og udtryk. Sammen vil vi forstå noget om, hvordan vi rent faktisk ser ud, når vi spiller, og hvad vi så kan bruge det til.

Hvordan understreger vi musikkens egne fortællinger?
Kan man lave et helt lille teaterstykke bare med sit instrument og sin krop?
Hvordan viser vi følelser?
Vi vil lave øvelser og måske endda nå et resultat, men det er ikke det vigtigste netop denne dag.
Det vigtige er at opdage et nyt sprog, som ikke bare er musikkens, men samtidig teatrets ordløse sprog.

Pris: 100 kr.
Pladserne fordeles efter først til mølle princippet, da der er begrænsede pladser.
Passiv deltagelse: 50 kr.
Tilmelding på e-mail: mail@blokfloejtefestival.dk

Festivalarrangører tager forbehold for ændringer
Tilmelding er bindende


http://www.marit-eb.dk/

Signe Gravlund Thomsen eksperimenterer med de fleste af teatrets genre, og arbejder som skuespiller og dramalærer. Uddannet fra The Commedia School i København, elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin teatret og gennem 14 år med i hendes internationale gruppe Winds.

Marit Ernst Bock er uddannet blokfløjtenist fra Carl Nielsen Academy of Music, Odense. Efter studier på musiker-performer diplom linjen, der afsluttedes med højeste karakter, har hun studeret i solistklassen samme sted hos Prof. Dan Laurin. Herfra debuterede hun i efteråret 1999 – med rosende ord fra pressen. Marit har stor interesse for både den gamle og den helt nye musik, og bag dette brede repertoire anes hendes tidligste indgang til musikken: folkemusikken. Den rent musikantiske indgang til musikken; det at videregive en energi og en oplevelse, er meget vigtig for Marit. Vigtigere end hvornår musikken er skrevet.  Hun er bl.a. medlem af blokfløjtekvartetten Sirena.