Kontakt

Til dem som ikke kender os, der arrangerer blokfløjtefestivalen, hedder vi Christina Lauridsen og Patricia Roa Johansen. Læs mere herunder:

𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐢𝐚 har taget sin kandidatuddannelse ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og er nu baseret i Amsterdam, hvor hun først studerede for bl.a. at dyrke sin passion for den ny musik. Denne side af blokfløjten vil hun gerne vise ved at arrangere en festival med koncerter og workshops for at udbrede kendskabet til blokfløjteentusiaster og det almene publikum. 
I en årrække har hun været frivillig scenemanager til Suså ny musikfestival og imens hun studerede i København har hun været musikproducer assistent ved Det Kgl. Bibliotek. Patricia er p.t. aktiv musiker i de internationale blokfløjtegrupper Block4 og Five Spice.

𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 har i mange år undervist på musikskoler, aftenskoler og privat. Her har hun opdaget hvor stort et behov der er for at mødes med ligesindede – især for de voksne amatører. Senest har hun arrangeret en workshop med blokfløjtebyggeren Nikolaj Ronimus afholdt på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor de tilmeldte kunne erhverve sig viden omkring vedligeholdelse, små forbedringer af fløjten og voicing (justering af blokken og vindkanalen). De sidste par år har hun drevet fællesskabet Blokfløjte.dk på facebook, som er et åbent fællesskab med folk der har interesse i blokfløjten. Derudover er hun udøvende musiker i forskellige konstellationer, men primært med blokfløjte/guitar Duo Oldrup/Lauridsen – Duol.

E-mail: mail@blokfloejtefestival.dk

Graphic design by Jamie Groenestein | wwww.jamiegroenestein.com

Adresse til KU.BE: Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg 
http://kube.frederiksberg.dk/

Praktiske oplysninger:
KU.BEs cafe http://kube.frederiksberg.dk/cafe-glad

Parkering: Parkeringshuset Byhaven eller efter kl. 18 2 timers gratis parkering på gruspladsen

Offentlig transport: Metrostation Lindholm st.